Interessante links

 

Wonderspel

Het Wonderspel is methode in de vorm van een toolbox met gereedschappen voor persoonlijke ontwikkeling, groei, en het waarmaken van doelen. Het Wonderspel kan je op meerdere manieren inzetten: Als intervisietool, als coachingstool incompany, op school, in de klas of als persoonlijk ontwikkelingsspel voor thuis.


 

Amazone Body and Mind

Met groepslessen en privé training op het gebied Yoga, Aerial Yoga en Pilates werkt u aan een gezond en fit lichaam, een goede houding en ontspannen geest.We bieden ook verschillende inspirerende workshops, behandelingen en programma´s. Wij begeleiden u graag op weg naar uw doelstellingen. Als u in balans bent voelt u zich gezond en veerkrachtig.100% Beauty.nl

Voor mannen en vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Behandelingen voor natuurlijke huidverbetering, anti-aging en huidverjonging zijn onze specialiteiten. Bij ons is de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant want als je je goed voelt, dan straal je dat uit. "Beauty" zit vooral van binnen, beauty is dat wat je uitstraalt.

 


Brigietbrink.nl

Brigiet Brink helpt mensen met diabetes en mensen in hun nabijheid om te gaan met de emotionele kant van diabetes. Zij biedt daarbij individuele coaching, gezinscoaching en groepscoaching. Dit doet zij vanuit de visie dat de diabeteszorg zich vooral richt op de medische kant waar vaak nauwelijks ruimte is voor het emotionele aspect.


 wandelcoach.startpagina.nl

Wandelen en coachen zijn een goede combi. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Gesprekken kunnen meer terloops zijn stiltes zijn OK. Het is dynamisch en natuurlijk.

 

 

 

 Mindfulness trainingen in het Gooi

Een mindfulness-training kan omschreven worden als een aandachttraining. Het gaat daarbij om twee aspecten. Het eerste betreft het leren richten van de aandacht op wat er in het hier en nu is. Het tweede betreft het leren aannemen van een nieuwsgierige en accepterende houding tegenover de ervaring in het hier en nu.


 
Categorie├źn