Coaching/begeleiding

Als coach en huiswerkbegeleider kom ik ook bij je thuis.
Hierdoor word je niet uit je 'comfortzone' gehaald en is de overstap naar zelf doen niet zo groot! 

Tarieven:

Intakegesprek / kennismaking gratis
Life Coaching € 65,00 per sessie
Kinder Coaching € 60,00 individueel € 40,00 in groepje van max. 4
Huiswerkbegeleiding € 35,00 per sessie  per persoon

Neem voor begeleiding op maat geheel vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie. 

De duur van een sessie is uiterlijk 1,5 uur

De weg van BeBuddha®

‘De weg van BeBuddha®’ is een innovatief, persoonlijk ontwikkelingsprogramma met als doel zelfontplooiing door verdieping en inzicht.

BeBuddha betekent ‘wees verlicht’. Maar wat is dat eigenlijk? Met het BeBuddha programma werk je op een praktische manier aan meer inzicht en verdieping zodat je letterlijk lichter wordt. De last die je ondervindt van bijvoorbeeld angst, onzekerheid of piekeren kan ervoor zorgen dat je op bepaalde gebieden blokkeert. Met ‘de weg van BeBuddha’ werk je stap voor stap naar meer inzicht in jezelf. Je vindt antwoord op vragen zoals; ‘waarom reageer ik zoals ik reageer?’ en ‘hoe kan ik mijn talenten en passies ontdekken?’ of ‘wanneer ervaar ik evenwicht in mijn leven?’ Deze inzichten zorgen voor opluchting, perspectief en licht in je leven, dát is de weg van BeBuddha!

Hoe werkt het programma

In acht weken werk je aan jezelf op zowel mentaal, creatief, intuïtief, fysiek en spiritueel gebied. Elke week wordt, in ongeveer 2 uur, een nieuw onderwerp besproken. Door met elkaar te praten, (creatieve) opdrachten te maken en door meditatie en (yoga) activiteiten kun je in een veilige en stimulerende omgeving al jouw verborgen talenten ontdekken. Je kunt profiteren van de aanwezige kennis en feedback om je verder te ontplooien.  Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk werkboek dat gedurende het programma gebruikt wordt.

Het BeBuddha programma is ontwikkelt door Carma Edel (coach) en Hester Koldeweij (yoga docente en TFH- kinesiologe). Zij zullen je tijdens het BeBuddha programma begeleiden.

Het programma is voor jongeren en voor volwassenen. De weg van BeBuddha wordt georganiseerd vanaf 1 mei 2013 in Laren/Blaricum bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. Heeft u een eigen groep op een andere locatie en wilt u ook het programma volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.