Inschrijfformulier
Selecteer de activiteit
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld

KLIK OP DE TITELS VOOR MEER INFORMATIE

WONDERSPEL WOENSDAG 

Voor iedereen die de Wonderspelmethode wilt ervaren en aan een persoonlijke doelstelling wil werken bestaat nu de mogelijkheid om onder begeleiding van één van de Wonderspelcoaches het Wonderspel te spelen.

DE WEG VAN BEBUDDHA®

Met het BeBuddha programma werk je op een praktische manier aan meer inzicht en verdieping zodat je letterlijk lichter wordt. De last die je ondervindt van bijvoorbeeld angst, onzekerheid of piekeren kan ervoor zorgen dat je op bepaalde gebieden blokkeert. Met ‘de weg van BeBuddha’ werk je stap voor stap naar meer inzicht in jezelf.

FAALANGSTTRAINING

Tijdens de faalangsttraining gaan we werken aan je zelfvertrouwen en gaan we ervoor zorgen dat je een positieve kijk krijgt op jezelf. Daarnaast krijg je ontspanningsoefeningen om beter tot rust te kunnen komen en je leert gelijk een manier van aanpakken die bij jou past zodat het leren veel natuurlijker gaat.

MINDMAP JEZELF

In deze workshop ga je een mindmap maken over jezelf. Met behulp van symbolen ga je aan de slag om een mindmap te maken van je leven. Door het visueel maken van je persoonlijke ontwikkeling kun je jouw levenspad een duidelijke richting geven waardoor je een beter beeld krijgt van wat je eigenlijk wil in dit leven en of je nu op het goede pad zit. 

KIES VANUIT JE TALENT

Weet je dat je het het anders wil, maar weet je niet precies hoe?
Kies je voor A, of toch voor B?
Wat past het best bij jou? 
Wil ik deze baan houden of ga ik toch op zoek naar wat anders? 
Deze hardnekkige vragen en nog vele andere kunnen voor slapeloze nachten zorgen. Dan maar alles laten zoals het is? Of ga je actief op zoek?

Categorie├źn